ΕΤΟΙΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΟΒΑΣ "GLORIA UNDERPLAST"

  • Κατασκευαστής: Gloria
  • Κωδικός Προϊόντος: 02.001
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Περιγραφή

ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΟΒΑΣ

 

Χονδρόκοκκο κονίαμα χρησιμοποιούμενο για επίχριση οικοδομικών επιφανειών από τούβλα, ελαφρά δομικά στοιχεία ή μπετόν με μηχανική αντοχή και ανθεκτικότητα σε υγρασία.

Χρησιμοποιείται και ώς «πεταχτό» καθώς παρουσιάζει πολύ καλή πρόσφυση, συνεκτικότητα και περίφημο δούλεμα (εργασιμότητα). Εφαρμόζεται σε εξωτερικές επιφάνειες χωρίς να τριχιάζει ή να σκάει. Η σύνθεσή του είναι σταθερή, αναπαραγώγιμη και οι πρώτες ύλες, παραγωγής θψηλής ποιότητας. Παρασκευάζεται κατά το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ998-1.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

 

Καθαρίστε καλά την επιφάνεια από σκόνη και διαβρέξτε με νερό όταν επικρατεί πολύ ζέστη. Παρασκευάστε λάσπη προσθέτοντας κατάλληλη ποσότητα καθαρού νερού. Η απορρόφιση του νερού είναι άμεση και η απουσία σβόλων χαρακτηριστική. Ένα 25κιλο σακκί Gloria Underplast” χρειάζεται συνολικά 4,5-5 λίτρα νερού. Εφαρμόστε το κονίαμα που παρασκευάσατε και σοβατίστε σε μία ή δύο διαστρώσεις πάχους 5-6 χιλιοστά την κάθε μία.

  Το νωπό επίχρισμα στρώνει εύκολα ανάμεσα στους οδηγούς με τον πήχυ και ευθιγραμμίζεται διατηρώντας τη συνοχή του χωρίς να «σηκώνεται». Κάθε στρώση τραβάει (στεγνώνει) σε χρόνο από 20 λεπτά έως 2 ώρες και η επόμενη εφαρμόζεται μετά από 24 ώρες. Το «μάρμαρο» ή ο σοβάς “Leimplast” θα περαστεί 24 ώρες μετά το τελευταίο χέρι “Underplast”.

 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

 

8-10 κιλά ξηρού κονιάματος για κάθε διάστρωση πάχους 5-6 χιλιοστών ή διαφορετικά απόδοση 2.5-3m² το κάθε σακκί για ένα χέρι.

 

 

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή