ΑΡΜΟΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

  • Κατασκευαστής: Gloria
  • Κωδικός Προϊόντος: 01.008
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ετικέτες: ΑΡΜΟΙ, ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Περιγραφή

ΥΔΑΤΑΠΟΘΗΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

 

Χρησιμοποιείται για το στοκάρισμα επενδύσεων και δαπέδων από κεραμικά πλακίδια (ψηφίδες, φυσικές πέτρες κλπ.), κάθε τύπου, τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ο στόκος είναι ένα μίγμα τσιμέντου και αδρανών υλικών με προσθήκη ρητινών, υλικών που ζωντανεύουν τις αποχρώσεις και υδρόφοβες πρόσθετες προσμίξεις. Με την προσθήκη νερού ο στόκος μετατρέπεται σε μια πάστα που δουλεύεται εύκολα   

για το γέμισμα των αρμών των πλακιδίων. Μετά την πρόσμιξη νερού, στόκος αρμολόγησης GLORIA ARMOSTOC στεγνώνει και σκληραίνει τέλεια ώστε να δώσει ένα σωστό αποτέλεσμα χωρίς τριχιάσματα με τέλεια πρόσφυση στα άκρα πλακιδίων, αδιάβροχος και ανθεκτικός στα απορρυπαντικά και την βρωμιά.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΝΟΥΣ (0-3mm) ΚΑΙ ΦΑΡΔΕΙΣ (4-20mm) ΑΡΜΟΥΣ.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

1.      οι αρμοί που θα καλυφθούν πρέπει να είναι καθαροί. Στην περίπτωση που τα πλακίδια τοποθετήθηκαν με κόλλα, μπορούν να στοκαριστούν μετά την σταθεροποίηση της κόλλας και όχι πριν πρέπει να τοποθετηθεί μετά από 24 ώρες. ΣΗΜ.: Να νοτίσετε τους αρμούς σε περίπτωση που η θερμοκρασία είναι υψηλή (πάνω από 25ºC).

2.      το μίγμα του στόκου GLORIA ARMOSTOC επιτυγχάνεται ανακατεύοντας 3 μέρη στόκο με ένα μέρος καθαρό κρύο νερό σε ένα καθαρό δοχείο που δεν θα πρέπει  σε καμμία περίπτωση να είναι σκουριασμένο. Το μίγμα αυτό μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς τουλάχιστον για τις επόμενες 2 ώρες.

3.      οι αρμοί γεμίζονται με τον στόκο GLORIA ARMOSTOC χρησιμοποιώντας μια πλαστική σπάτουλα ή σε κάθε περίπτωση με ελαστική σπάτουλα. Αφήνουμε το μίγμα να στεγνώσειγια 15 λεπτά τουλάχιστον. Αφαιρούμε τον επιπλέον στόκο απιτυγχάνοντας αρμούς με κανονικό περίγραμμα και μετά περνάμε καθέτως από πάνω ένα νοτισμένο σφουγγάρι. Μόλις στεγνώσει καλά καθαρίζουμε καλά την επιφάνεια των επενδύσεων (πλακιδίων) με ένα στεγνό καθαρό πανί.

4.      ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ την τοποθέτηση με θερμοκρασία χαμηλότερη από +5ºC. ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ αντιθέτως να υγραίνετε κι άλλο την επιφάνεια των επενδύσεων που τοποθετήθηκε ο στόκος σε περιόδους ζέστης για να εξασφαλίσετε τέλεια ενυδάτωση.

5.      ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: εργαλεία, κουβάδες, ρούχα και χέρια που λερώθηκαν με στόκο GLORIA ARMOSTOC καθαρίζουν απλά με νερό.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

 

Ο στόκος GLORIA ARMOSTOC κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα σε σάκκους των 5 και 25 κιλών

 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

 

0,2-0,3 Kg/m² για επενδύσεις με λεπτό αρμό

0,4-0,8 Kg/m² για επενδύσεις με φαρδύ αρμό

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή